trešdiena, 2010. gada 10. marts

10 ieteikumi, lai sasniegtu labākus Adsense rezultātus

1) Adsense reklāmas baneriem izvēlieties tieši tādas pašas krāsas kādas ir jūsu blogam vai mājaslapai. neizmantojiet rāmjus ap baneriem. Vienmēr pārliecinieties vai reklāmas banera pamatkrāsa un fōna krāsas sakrīt ar jūsu bloga un mājaslapas fōna un pamatkrāsām..

2) Cenšaties pēc iespējas mazāk izmantot tradicionālos, lielos, vertikālos bannerus vai arī lielos galvenes attēlu reklāmas laukus, jo tie visbiežāk kaitina un mulsina cilvēkus ar savu uzbāzīgumu.

3) Lai labāk noteiktu kur uz bloga vai mājaslapas izvietot reklāmas laukumus izmantojiet tieši pašas googles piedāvājumus un ieteikumus.

4) Mēģiniet izpētīt sīkāk tieši jums atbilstošos atslēgasvārdus (keywords). Jūs variet ņemt talkā gan Keyword Discovery vai arī ja rakstat angļu valodā, izmantojiet manis iepriekš publicēto Adsense labāk apmaksāto angļu valodas atslēgasvārdu (keywords) sarakstu.

5) Integrējiet Adsense reklāmas lauciņu kodus savā blogā vai mājaslapā tā, lai tie jebkuram apmeklētājam liktos kā ierasta, bloga vai mājaslapas sastāvdaļa. Šādu stratēģiju vislabāk iemācījušies piekopt ir tieši dažādu iepazīšanās saitu uzturētāji un īpašnieki, kas cenšas ikvienu pat ar nevainīgu klikšķi piesaistīt savam portālam.

6) Droži izmantojiet 4 un5 linku reklāmas vienības cik bieži vien iespējams. Tiem piemīt augstāks CTR reituings nekā parastaiem reklāmas lauciņu stiliem.

7) Novietojiet bultiņas vai piesastošus attēlus tieši pie jūsu reklāmas lauciņiem, lai piesaistītu tiem papildus uzmanību.

8) Mājaslapās izmantojiet visu veidu Adsense reklāmas laukus - 3 parastos AdSense reklāmas lauciņus un vienu linku  (saišu) vienību.

9) Jūsu bloga vai mājaslapas saturam jāieņem kāda konkrēta niša, vieta. Ja rakstīsiet par pilnīgi visu pēc kārtas, tad tas diezvai nesīs cerētos augļus. AdWords reklāmas tiek izvēlētas vadoties strikti pēc satura un ja tas atbilst lapas apmeklētāju specifiskajām interesē, jo labāk tas ir priekš jums. Neveidojiet blogu vai mājaslapu tikai un vienīgi priekš tā, lai tajā izvietotu reklāmas lauciņus - meklēšanas servisi un apmeklētāji ātri vien sapratīs to un cerētā apmeklējums un peļņas vietā var sagaidīt rūgta vilšanās.

10) Izmantojiet Ad Channels gan reklāmas lauciņu novietojumam gan reklāmas izvietošanai dažādās lapās, saitos.

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru