ceturtdiena, 2009. gada 15. oktobris

Reklāmas lauku veidošana Google Adsense

Lai izveidotu reklāmas laukus, ko vēlāk pievienot savam blogam/mājaslapai jāielogojas jūsu izvedotajā adsense.google.com kontā.
Reklāmas lauki tiek veidoti AdSense Setup sadaļā, kas atrodas pa labi no Reports sadaļas lapas kreisajā augšējā daļā.









Adsense setup. Kad lapa atvērusies, Jums parādīsies reklāmas veidi kādus varat izmantot savā blogā/mājaslapā.

















AdSense for Content atkal ved uz izvēli - veidot reklāmas lauciņu kā Reklāmas kopu vai arī Linku kopu. Turpināsim ar pirmo, tātad Ad unit.































Atverot Ad unit beidzot tiek dota iespēja veidot pašu reklāmas lauku.
Format piedāvā Jums iespēju izvēlēties reklāmas lauka izmērus - sākot ar vertikāliem, horizontāliem līdz par kvadrātveida formas reklāmas laukiem. lai jūs nekļūdītos reklāmas lauka izmēru izvēlē noteikti vispirms izpētiet šo lapu ar formātu izmēru aprakstiem un vizuālu attainojumu.
Izvēlieties reklāmas lauka krāsas (Colors), rakstības fontus (Fonts), stūru formu (Corner Styles) un ja viss kārtībā ejiet uz nākamo etapu spiežot Continue.





















Aplūkojiet izveidotā reklāmas lauka nosaukumu vai mainiet uz sev tīkamāku/atpazīstamāku un spiediet Submit and Get Code. Ja Lietojiet vairākus blogus/mājaslapas, tad pirms to darīt reklāmas laukam pievienojiet to blogu/mājaslapu Channels kuros taisieties izveidoto reklāmas lauku ievietot.









Jūs esiet veiksmīgi sasniedzis reklāmas lauka veidošanas beigu posmu, kā rezultātu redzot reklāmas lauka kodu (Your AdSense unit code). To iezīmējiet, nokopējiet un variet vērt vaļā savu blogu/mājaslapu, lai tajā ievietotu šo kodu. (attēlā redzamais kods ir tikai piemērs un nav pielietojams jūsu blogā/mājaslapā)












Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru