ceturtdiena, 2009. gada 15. oktobris

Google AdSense reklāmas ievietošana blogā vai mājaslapā

Īsi pastāstīšu, kā ievietot adsense.google.com reklāmas lauku Jūsu blogā/mājaslapā. Pirmais, kas Jums jādara ir jāiegūst reklāmas lauka kods (kā to izdarīt jau aprakstīju šeit) un jānokopē tas.
Par piemēru ievietošanai izvēlēšos Blogger blogu platformu, taču tieši tas pats ir izdarāms jebkurai m;ajaslapai vai blogam, ja vien Google AdSense reklāmu izvietošana nav pretrunā ar bloga/mājaslapas hostinga kompāniju (piemēram wordpress.com nevar izvietot šādas reklāmas).
Ielogojieties Jūsu blogā un dodieties uz bloga pārvaldīšanas sadaļu Izkārtojums.







Atvērsies Jūsu bloga lapas elementu/objektu izvietojums. Šeit Jums jāizvēlas kurā vietā gribiet pievienot reklāmas lauku (viņi ir pārvietojami piespiežot ar peles kreiso taustiņu, velkot uz citu pozīciju un atklaižot peles taustiņu). Lai pievienotu reklāmas lauku jāspiež Pievienot sīkrīku.
















Atsevišķā interneta pārlūka logā atvērsies saraksts ar pievienošanai derīgiem sīkrīkiem no kuriem Jums šajā gadījumā jāizvēlas HTML/JavaScript un jāspiež uz labajā pusē esošā krustiņa.






















Atvērsies logs kura sadaļā Saturs jāiekopē Google Adsense izveidotais reklāmas lauka kods. Kad tas iekopēts jāspiež Saglabāt.






















Bloga lapas elementu izkārtojumā būs parādījies jauns sīkrīks - Tas ir Jūsu Google AdSense reklāmas laukuma kods.















Neaizmirstiet saglābāt izmaiņas bloga lapas elementu izkārtojumā! Aplūkojiet Jūsu blogu un pārbaudiet vai reklāmas lauks izskatās labi, vai ir pareizie izmēri. Vaiksmīgi ;)

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru